Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
benim aracda otomatik ve brc takılı.bende tüm kapıları kitlemeye yarayan düğmeye basınca araçta titreme hissediyorum. eğer tüpü devre dışı bırakırsam benzindede oluyor ama çok daha hafif titreme oluyor. çok kısa süreli olduğu için devir göstergesinde bir değişiklik olmuyor.Ayrıca araç hareket etmiyorken direksiyonu tam sağa yada sola çevirip biraz daha çevirmeye zorlarsanız titreme oluyor.Nadiren kırmızıda beklerken bi inip çıktığı da oldu devir göstergesinin.Ancak fren yaparken sizdeki gibi bir problem yaşamadım.Önceki polo aracımda sizinkine benzer problem vardı. boğaz kelebeği temizliği ve yeniden kalibrasyonu ile geçti.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benim aracda otomatik ve brc takılı.
bende tüm kapıları kitlemeye yarayan düğmeye basınca araçta titreme hissediyorum. eğer tüpü devre dışı bırakırsam benzindede oluyor ama çok daha hafif titreme oluyor. çok kısa süreli olduğu için devir göstergesinde bir değişiklik olmuyor.
Ayrıca araç hareket etmiyorken direksiyonu tam sağa yada sola çevirip biraz daha çevirmeye zorlarsanız titreme oluyor.
Nadiren kırmızıda beklerken bi inip çıktığı da oldu devir göstergesinin.
Ancak fren yaparken sizdeki gibi bir problem yaşamadım.
Önceki polo aracımda sizinkine benzer problem vardı. boğaz kelebeği temizliği ve yeniden kalibrasyonu ile geçti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.