FD6 yedek su deposu hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anil711
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yedek depodaki su motor soğukken max çizgisinde, motor ısındıkça genleşen soğutma sıvısı oraya aktarılıyor buraya kadar hiç bir sıkıntı yok.Yanlız motor çalışma sıcaklığına geldiği zaman max çizgisini geçiyor bu depodaki su seviyesini nerede tutmamız gerek ?

"Yüksek devir bandında yaşamaktır HONDA"

Volkan Dizge

0
Yönetici
Ad Soyad
Volkan Dizge
Aracınız
Civic FD6 2011
[MENTION=14523]anil711[/MENTION] motor soğukken ve araç düz bir zemindeyken max çizgisinde tutmalısın. Ayrıca ara ara motor soğukken radyatörden de kontrol yapabilirsin(yedek depo ile radyatöre giden hattın tıkanma ihtimaline karşı)

iPhone cihazından gönderildi.

[MENTION=14523]anil711[/MENTION] motor soğukken ve araç düz bir zemindeyken max çizgisinde tutmalısın. Ayrıca ara ara motor soğukken radyatörden de kontrol yapabilirsin(yedek depo ile radyatöre giden hattın tıkanma ihtimaline karşı)

Soğukken max çizgisinde motor ısındıkça max ı geçiyor oda normal herelde

Kimiside sıcakken max ta olacak diyor

Arac fani acildigi zaman depoya aktarim oluyor. Denedim bende. Normalde sogukken min. Olan su max i geciyor. Fandan sonra tekrar cekiyor.

Ericsson A1018s cihazıkullanılarak gönderildi

Volkan Dizge

0
Yönetici
Ad Soyad
Volkan Dizge
Aracınız
Civic FD6 2011
[MENTION=14523]anil711[/MENTION] ben araçlarda çalışırken yada parçalar sıcakken yapılması gereken kontrol olduğunu sanmıyorum. Su fazla diye conta yakan araç duymadım hiç :) ısıl genleşmeden dolayı artma azalma olur, max min sevileri de ona göre belirlenmiştir zaten yada yedek depo o yüzden var.

FD6 yedek su deposu hakkında

[MENTION=14523]anil711[/MENTION] ben araçlarda çalışırken yada parçalar sıcakken yapılması gereken kontrol olduğunu sanmıyorum. Su fazla diye conta yakan araç duymadım hiç :) ısıl genleşmeden dolayı artma azalma olur, max min sevileri de ona göre belirlenmiştir zaten yada yedek depo o yüzden var.

Aynen zaten taşırma kabı bu :) ben max ve mın arasında olan suyu max çizgisine getirmiştim tekrar ortaya getireyim bari millet su ekler hondacı su çeker :) IMG_9772.jpg

Arkadaslar neyin kafasini yasiyorsunuz ya. Araba calisirken nerede gorulmus su eklenecegi. Tabiki araba sogukken max a kadar su koyacaksin.

SM-J530F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri