Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Karşılaştırma çok sağlıklı olmayabilir. Accordla kıyaslamak lazım ama ona da binmedim. İlk izlenim fena büyük bir araç,iç hacim baya iyi.Dizel olmasına rağmen motor sesi çok az kulak vermek gerekiyor,yol sesine bakamadım şehir içi kullandım ama şuan üzerinde kış lastikleri var gürültülü olabilir normale göre. Dsg arıza potansiyeli yüksek bir şanzıman ama tork konvertörlüden sonra keyifli.Ben expertiz haricinde dsg şanzıman değişimi/tamiri yapan tavsiye edilen bir ustaya da gösterdim.Anahtarsız giriş çalıştırma,yatay dikey park,adaptif far,4 koltuk ısıtma,çift bölgeli klima,arka camla birlikte açılabilen vakumlu bagaj,start stop gibi özellikler var. Çalışma detaylarını tam bilmiyorum zamanla test edeceğim. Mondeoya çok baktım test ettim ama superb nasip oldu.2.0 tdci 180 hp titanium bakmıştım.Vergisi 4900 tl yıllık,bagaj ağzı dar ve segmentine göre küçük bir bagaja sahip.1.6 tdi motor golf jetta passat leon octavia superb gibi çok modelde kullanıldığı için bakım ve parça maliyetlerinin mondeoya göre daha uygun olacağını düşündüm.Düşük kmlisini de bulamadığım için tercih superb oldu.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Karşılaştırma çok sağlıklı olmayabilir. Accordla kıyaslamak lazım ama ona da binmedim. İlk izlenim fena büyük bir araç,iç hacim baya iyi.Dizel olmasına rağmen motor sesi çok az kulak vermek gerekiyor,yol sesine bakamadım şehir içi kullandım ama şuan üzerinde kış lastikleri var gürültülü olabilir normale göre. Dsg arıza potansiyeli yüksek bir şanzıman ama tork konvertörlüden sonra keyifli.Ben expertiz haricinde dsg şanzıman değişimi/tamiri yapan tavsiye edilen bir ustaya da gösterdim.Anahtarsız giriş çalıştırma,yatay dikey park,adaptif far,4 koltuk ısıtma,çift bölgeli klima,arka camla birlikte açılabilen vakumlu bagaj,start stop gibi özellikler var. Çalışma detaylarını tam bilmiyorum zamanla test edeceğim. Mondeoya çok baktım test ettim ama superb nasip oldu.2.0 tdci 180 hp titanium bakmıştım.Vergisi 4900 tl yıllık,bagaj ağzı dar ve segmentine göre küçük bir bagaja sahip.1.6 tdi motor golf jetta passat leon octavia superb gibi çok modelde kullanıldığı için bakım ve parça maliyetlerinin mondeoya göre daha uygun olacağını düşündüm.Düşük kmlisini de bulamadığım için tercih superb oldu.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.