Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanın.Ben de 2018'de Civic HB'i sıfır alırken bir gözüm de Superb'deydi. Aralarında 25 bin TL fark vardı. O dönem gücümüz yetmedi alamadık. Test ettiğimde çok beğenmiştim aracı. Devasa bir araç olmasına rağmen sanki kompakt bir araç kullanıyormuş hissiyatıyla kullanımı oldukça konforlu ve basit hissettiriyor. Şanzıman konusu Türkiye'de biraz fazla abartılıyor bence. Düzgün kullanıp bakımlarını zamanında yaparsanız sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanın.
Ben de 2018'de Civic HB'i sıfır alırken bir gözüm de Superb'deydi. Aralarında 25 bin TL fark vardı. O dönem gücümüz yetmedi alamadık. Test ettiğimde çok beğenmiştim aracı. Devasa bir araç olmasına rağmen sanki kompakt bir araç kullanıyormuş hissiyatıyla kullanımı oldukça konforlu ve basit hissettiriyor. Şanzıman konusu Türkiye'de biraz fazla abartılıyor bence. Düzgün kullanıp bakımlarını zamanında yaparsanız sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.