Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
4 lt benzin fiyatına şu anda yaklaşık 10 lt lpg alabilirsiniz. 10 lt lpg ile fc5 de fazladan 100 km çok rahat yapar. Fc5te benzin fiyatından etkilenme nerdeyse hiç yok, ama benzin fiyatları yükselirse fe1'de ciddi oranda etkilenirsiniz. Yanlış anlaşılma olmasın, fc5teki atmosferik motora göre ben de turbolu motoru tercih ederim. Benzin/lpg fiyat oranı burda önemli. Ama tüketim oranlarınız hem fc5 hem de fe1 için gayet iyiymiş Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
4 lt benzin fiyatına şu anda yaklaşık 10 lt lpg alabilirsiniz. 10 lt lpg ile fc5 de fazladan 100 km çok rahat yapar. Fc5te benzin fiyatından etkilenme nerdeyse hiç yok, ama benzin fiyatları yükselirse fe1'de ciddi oranda etkilenirsiniz. Yanlış anlaşılma olmasın, fc5teki atmosferik motora göre ben de turbolu motoru tercih ederim. Benzin/lpg fiyat oranı burda önemli. Ama tüketim oranlarınız hem fc5 hem de fe1 için gayet iyiymiş
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.