Konuya cevap cer

Adana'ya gelmek isteyen olur ise aracımda olanlar:

1) Ön kapıda Alpine SPG 17CS ,bunların crossoverları kesilip ayrı ayrı 2 crossovera dönüşüp Bi amp olabiliyor yani bir crossover kapıdaki mide ayrı giderken diğer crossover A sütünündaki tize ayrı gidebiliyor= bir sürü kablo derdinden kurtuluyorsunuz yani özetle kapıdaki mide giden orijinal kabloyu direkt crossovera girdim ve aynı şekilde A sütünundaki tizede orijinal kabloyu yine direkt 2inci crossovera girdim.

2) arka kapıda yine aynı Alpine SPG 17CS aldım taktım ama bu sefer tiz zaten kapıda olduğu için crossoverı kesmeden kutudan çıktığı gibi kullandım.

3) Alpine SWE-815 taktım ve sinyali ön kapılardan çektim (arkadan çekmeyin arkalar önlere göre fabrikadan çok ama çok daha kısık)

4) 4 kapı 3 katman CTK yalıtım uyguladım

5) Hankook ventus prime 4 lastikler taktım.

diyeceklerim şöyle, araç 1 değil 2 sınıf daha iyi çalıyor ama onun yanısıra çok daha premium hisse sahip, daha tok,sessiz (yalıtım + lastik) daha konforlu (lastikler) ve cidden çok daha keyif verici.

şöyle ifade edeyim şu an aracım Golf 7 gibi yalıtım açısından evet bir mercedes E serisi değil ama farkı direkt anlıyorsunuz özellikle uygulama yapılmamış aynı seri araca bindikten hemen sonra binince fark çok belli buda beni inanılmaz mutlu ediyor.

NOT: İsteyen olur ise hiç açılmamış sıfır kutusunda bir adet daha SWE-815 var iki tane anca keser sanarak 2 adet aldım ama 1 tanesi gayet idare ettiriyor diye hiç kutusunu bile açmadım 2incinin, isteyen olursa uyguna verebilirim,kesinlikle tavsiyede ederim.

Geri