Civic FE1 Fe1 trim sesi emniyet kemeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtysum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Mehmet Beşler
Aracınız
Civic FE1 2022
Civix Fe1 exe+ ön sağ emniyet kemerinde düşük devirde aşırı trim sesi var. Sorunla karşılaşan ve çözen oldu mu acaba? Kemer kısmını söküp silikon spreyi sıkasım var ama tereddütteyim.

Aracınız
Civic FC5 2020
Civix Fe1 exe+ ön sağ emniyet kemerinde düşük devirde aşırı trim sesi var. Sorunla karşılaşan ve çözen oldu mu acaba? Kemer kısmını söküp silikon spreyi sıkasım var ama tereddütteyim.
Servisler çözüm üretiyor diye biliyorum

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
Emre ERDÖNMEZ
Aracınız
Civic FE1 2021
2 hafta ustamız izinde dedi. Sonra randevu falan. Kendi çözen varsa iyi olacak çözümü bilmek.
Bende de aynı problem var sesin kaynağını tam bulamıyorum. Bozuk yolda düşük devirde vs ses yapıyo. Trim sesi rahatsız ediyo. Çözüm bulutsanız paylaşırsanız sevinirim

Ad Soyad
Mehmet Beşler
Aracınız
Civic FE1 2022
Bende de aynı problem var sesin kaynağını tam bulamıyorum. Bozuk yolda düşük devirde vs ses yapıyo. Trim sesi rahatsız ediyo. Çözüm bulutsanız paylaşırsanız sevinirim
Servise götürdüm. Sözde yaptılar ama tekrar ediyor. İçine süngerden bir malzeme koymuşlar ama bence ses kemer mekanizmasından geliyor. Sonuç olarak çözülmedi. Sökebilsem kendim bakacağım.

Ad Soyad
Bekir Kaplan
Aracınız
Civic FE1 2023
Ben Honda Ankara bora da aynı sorun için götürdüm. Dediğiniz işlem yapıldı silikon sprey sıkıldı içindeki contalar sıkılaştırıldı ama sorun düzelmedi devam ediyor. Ayrıca sağ yolcu koltuğu bel desteği ayarlama mandalından da trim sesi geliyordu oraya bi sünger sıkıştırdılar düzeldi

Ad Soyad
Mehmet Beşler
Aracınız
Civic FE1 2022
Ben Honda Ankara bora da aynı sorun için götürdüm. Dediğiniz işlem yapıldı silikon sprey sıkıldı içindeki contalar sıkılaştırıldı ama sorun düzelmedi devam ediyor. Ayrıca sağ yolcu koltuğu bel desteği ayarlama mandalından da trim sesi geliyordu oraya bi sünger sıkıştırdılar düzeldi
Düzeltmeleri lazım ama yeri belli. Sattıracaklar bana aracı

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
ilden ile olan servis kalitesi ne kadar farklı bu forumda öğrendim ve mağdur forumdaşlara üzülüyorum

Adana Tekbaşa 1 degil tam 3 FE kasa civic sahibi olup bu şikayet icin çözüm istedim 3ündede bir daha tık bile ses duymadım, tekrarlama vsde hiç olmadı şükür.

Tesadüfen haftaya servisteyim işlemi yapan ustayı tanıyorim soracam ne gibi adım atmış bu sorun adına

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
ilden ile olan servis kalitesi ne kadar farklı bu forumda öğrendim ve mağdur forumdaşlara üzülüyorum

Adana Tekbaşa 1 degil tam 3 FE kasa civic sahibi olup bu şikayet icin çözüm istedim 3ündede bir daha tık bile ses duymadım, tekrarlama vsde hiç olmadı şükür.

Tesadüfen haftaya servisteyim işlemi yapan ustayı tanıyorim soracam ne gibi adım atmış bu sorun adına
Bende sağ sol emniyet kemeri tıkırdaması ve sağ ön cam aşağı inerken cam çitasına sürtüp gıcırtı yapıyor. Boş bir zaman bulsam bende tekbaşa gideceğim bu problemler için. Umarım benimde problemim bir seferde çözülür hocam 🙂

Geri