Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aracınız imzanızdaki gibi FB7 mi yoksa konu başlığındaki gibi FE kasamı? FE kasada direkt enjeksiyon olup kısmen benzinde kullandığı için ortalama 12-13lt LPG uçuk bir tüketim hatta şimdiye dek hiç duymadığım bir tüketim ,tahminen benzinde bu oranla 2-3lt yakıyorsunuzdur yani 100kmde 15-16ltye geliyor.aracı servise götürmeniz sanki en doğrusu olacak gibi bir sürü sorundan kaynaklı olabilir,buji,valf ayarı,oksijen sensörü vs vs vs bitmek bilmeyen bir liste olabileceği için en doğrusu cihazla tespit edilmesi buradan netden tahmin etmek zor.
Aracınız imzanızdaki gibi FB7 mi yoksa konu başlığındaki gibi FE kasamı? FE kasada direkt enjeksiyon olup kısmen benzinde kullandığı için ortalama 12-13lt LPG uçuk bir tüketim hatta şimdiye dek hiç duymadığım bir tüketim ,tahminen benzinde bu oranla 2-3lt yakıyorsunuzdur yani 100kmde 15-16ltye geliyor.
aracı servise götürmeniz sanki en doğrusu olacak gibi bir sürü sorundan kaynaklı olabilir,buji,valf ayarı,oksijen sensörü vs vs vs bitmek bilmeyen bir liste olabileceği için en doğrusu cihazla tespit edilmesi buradan netden tahmin etmek zor.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.