Konuya cevap cer

Göçük olayi kesintisiz devam ediyor. Bi kere bunu bilerek alin. Köpük sikilanlarda bile zamanla olusmaya baslamis diye soylentiler mevcut ama bizzat gormedim arastirmal lazim. Benim aractada var gocuk ama kafaya takmıyorum o kadar. Göçük beni yolda birakmiyor nihayetinde... Ama bence de civix ten inip civic e binmek cok mantikli degil bence.. megane dizellere bakin mesela turkiyenin en cok satan ve gayet az yakan modeli suanda.. ya da leon lara bakin daha sportif ve az yakitli. 1.4tsi 150hp act bile benim rs ten az yakıyor ve hizlanmalari gucleri ayni 150&182 ye kasa farkindan..

Civic fc5 cok guzel arac tabi ki kasa tasariminin cok iyi olmasindam dolayı civic tarihinin en cok satan modeli suanda. Gonlunuz bundaysa fabrikasyon lpg li alin sehir ici ekonomik kullanimda yaklasik 40kurus civari yakiyor (bizzat kendi tecrubem)

Ya da butceniz yetiyorsa D segment bir arac düşünün daha konforlu ve sessiz yol gidersiniz..

Ben suan civic rs imi satsam tekrar civic almam. (Gerci zaten en ust modelini kullaniyorum otomatikman istesem de alamam)

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri