Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yazdığınız şeylerin bazılarına katılıyorum fakat önceki aracınız neydi kıyası ona göre mi yaptınız? Biraz ön yargılı ve abartılı yazdığınızı düşünüyorum.Otobanda zıplama hoplama olmadı bende. Lastik değişimi varsa yada havaları fazla ise olabilir.Araçlarımız spor illaki süspansiyon sert oluyor yani sönümleme başarılı bence. Mesala Bmw 3.20i sürdüm arada 200 bin fark var süspansiyonu kütür kütür sert yani civic daha yumuşak.11 hoparlör başarılı stock araçlar içerisinde ideal seviyede bence.Bence siz bu olumsuzluklarla satın aracı en azından içiniz rahat olur. Bazen insan kafada bitirdi mi ne olsa batmaya başlıyor
Yazdığınız şeylerin bazılarına katılıyorum fakat önceki aracınız neydi kıyası ona göre mi yaptınız? Biraz ön yargılı ve abartılı yazdığınızı düşünüyorum.
Otobanda zıplama hoplama olmadı bende. Lastik değişimi varsa yada havaları fazla ise olabilir.
Araçlarımız spor illaki süspansiyon sert oluyor yani sönümleme başarılı bence. Mesala Bmw 3.20i sürdüm arada 200 bin fark var süspansiyonu kütür kütür sert yani civic daha yumuşak.
11 hoparlör başarılı stock araçlar içerisinde ideal seviyede bence.
Bence siz bu olumsuzluklarla satın aracı en azından içiniz rahat olur. Bazen insan kafada bitirdi mi ne olsa batmaya başlıyor
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.