Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.1- özel servis ariyorsaniz Maslak da Honda İstanbul otomotiv var ( Honda ciftkurtlardan çıkma ustalar)Honda servisi arıyorsanız ise Honda cem size mesae olarak yakındır...2 - Ön camdaki flim bariz belliyse çevirmede sorun çıkartır, şoför ve yolcu tarafındaki camlara belki 3 numara flim cekilmistir ondan çok koyu olabilir 2 numara daha uygundur ee tabi gece oda bı tık görüşü engeller... Arka büyük camada en fazla 2 numara flim uygundur onda problem yaşamazsınız. Kaliteli olmasında fayda var gunesde vs solmasın.3 - normalde varex bağlıyorlar ortalama 3 bin bandında kumandalı ama tavsiye etmem uzun yolda çok kafa ütüler .. bizzat yaşadım. Muayenede sorun çıkartır, garanti için net bişey diyemem ama oda sorun teşkil eder büyük ihtimalle. Ayrıca bazi eksoz uçları bı tık sesi dediğiniz gibide yapabilir alırken sormak da fayda var..4 - bunlarda uyarı vs yok bakım zamaninizi siz takip ediceksiniz özellikle otomatikse araç şanzıman yağı vs zamanında değişmeli (orjinal)... Motor yağı flitreler su vs onları zaten biliyorsunuz hepsinde aynıdır. ( Zaman )5 - Her aracda olduğu gibi haftada ayda bir su motor yağı seviyesi eğlence olsun diye normalde bakarım ben kendimden örnek vermek gerekirse ...RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
1- özel servis ariyorsaniz Maslak da Honda İstanbul otomotiv var ( Honda ciftkurtlardan çıkma ustalar)
Honda servisi arıyorsanız ise Honda cem size mesae olarak yakındır...
2 - Ön camdaki flim bariz belliyse çevirmede sorun çıkartır, şoför ve yolcu tarafındaki camlara belki 3 numara flim cekilmistir ondan çok koyu olabilir 2 numara daha uygundur ee tabi gece oda bı tık görüşü engeller... Arka büyük camada en fazla 2 numara flim uygundur onda problem yaşamazsınız. Kaliteli olmasında fayda var gunesde vs solmasın.
3 - normalde varex bağlıyorlar ortalama 3 bin bandında kumandalı ama tavsiye etmem uzun yolda çok kafa ütüler .. bizzat yaşadım. Muayenede sorun çıkartır, garanti için net bişey diyemem ama oda sorun teşkil eder büyük ihtimalle. Ayrıca bazi eksoz uçları bı tık sesi dediğiniz gibide yapabilir alırken sormak da fayda var..
4 - bunlarda uyarı vs yok bakım zamaninizi siz takip ediceksiniz özellikle otomatikse araç şanzıman yağı vs zamanında değişmeli (orjinal)... Motor yağı flitreler su vs onları zaten biliyorsunuz hepsinde aynıdır. ( Zaman )
5 - Her aracda olduğu gibi haftada ayda bir su motor yağı seviyesi eğlence olsun diye normalde bakarım ben kendimden örnek vermek gerekirse ...
RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.