Fren balatası

Fren balatasi degisiminde km sınırı diye birsey olmaz. Her bakımda kontrol edilir balata limitine ulaşınca değişir. Kafadan şu km de değişecek diyen servise inanmayın, bu parçanin ömrü tamamen kullanıma bağlıdır. Dikkatsiz kullanır sürekli yüklenirsen 20 binde de bitirebilirsiniz, dikkatli kullanırsan 80 bini bile görürsün.

Fren balatasi degisiminde km sınırı diye birsey olmaz. Her bakımda kontrol edilir balata limitine ulaşınca değişir. Kafadan şu km de değişecek diyen servise inanmayın, bu parçanin ömrü tamamen kullanıma bağlıdır. Dikkatsiz kullanır sürekli yüklenirsen 20 binde de bitirebilirsiniz, dikkatli kullanırsan 80 bini bile görürsün.
Aynen katılıyorum.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

12 binde yağ bakımına gittim değiştiriseniz iyi olur dediler. Biraz fren mesafesinde farkettim de biraz geç frenliyor. 14.000 de değiştiricem

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Hb turbo için 20 bin bakımında bir şey demediler ama kullanıma bağlı olduğu için süresi değişir. Önemli olan servise ne kadar bayılacaz :D

Bence yetkili serviste balata değiştirmeye hiç gerek yok. Şimdiye kadar ki araçlarımin balatalarıni dışarıda değiştirdim. Bakımları ben gidiyorum servise ama balata için gerçekten pahalı ve gereksiz buluyorum. İnternette orijinalinden daha kaliteli baltalar var fc5 ler için

RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Şu an için fc5 , rs , hb turbo için balatalar aynı sanırım. Var mı dışardan alan kaliteli bulduğunuz marka?

Geri