Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Konuyu görünce şöyle bir düşündüm de: Benim aracımda; El freni, Dden Nye geçerkenki değişim hariç, başka bir durum yok. Bir de yeşil P den kırmızı P ye geçişte pedal sertliği değişiyor.Klimayı kapatma durumunu hatırlamıyorum ama; mantık olarak, klima motordan güç çeken bir ünite. Devreden çıkması fren pedal basıncını değiştirmemeli...diye düşünüyorum. Oluyorsa niye böyle oluyor acaba? Umarım bir sorun değildirSürüş halindeyken, ren pedalının sertliğinin değiştiği durumlar da var ama "bir anormallik mi var?" denecek gibi değil. Düşük-orta-yüksek her hürlü hızda, fena bir fren hissi vermiyor bence... Ben genel olarak çok alıştım ve güven veriyorEK: Freni bırakıp (pedal aşağı indiğinde) tekrar basınca durum neydi? hatırlıyor musunuz?
Konuyu görünce şöyle bir düşündüm de: Benim aracımda; El freni, Dden Nye geçerkenki değişim hariç, başka bir durum yok. Bir de yeşil P den kırmızı P ye geçişte pedal sertliği değişiyor.
Klimayı kapatma durumunu hatırlamıyorum ama; mantık olarak, klima motordan güç çeken bir ünite. Devreden çıkması fren pedal basıncını değiştirmemeli...diye düşünüyorum. Oluyorsa niye böyle oluyor acaba? Umarım bir sorun değildir
Sürüş halindeyken, ren pedalının sertliğinin değiştiği durumlar da var ama "bir anormallik mi var?" denecek gibi değil. Düşük-orta-yüksek her hürlü hızda, fena bir fren hissi vermiyor bence... Ben genel olarak çok alıştım ve güven veriyor
EK: Freni bırakıp (pedal aşağı indiğinde) tekrar basınca durum neydi? hatırlıyor musunuz?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.