Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba arkadaşlar, bu forumda ilk kez konu açıyorum bir hatam olursa kusura bakmayın. İstanbuldayım.- Aracım 2017 model fc5 Mayıs ayında ikinci el olarak aldım.- Mayısın başından beri sorunsuz kullandım fakat Muğla'ya uzun yola çıktıktan sonra OPET Petrol Ofisi veya Shell gibi yerlerden gaz almaya özen gösterdim.- Muğla dönüşü "x" bir istasyondan gaz aldım ve gaz göstergesi çalışmadı. Depomun boş olduğunu gösteriyor sürekli.- X istasyonundan alana kadar gaz göstergesi düşerek geldim. Fakat gazı fulledikten sonra gaz ibresi yükselmedi.- resetlemeyi yaptım, gaz tankının üstünde bulunan bar gibi bir parçayı değiştirtdim. Yine düzelmedi. Bu sorunu bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? Honda servise götüreceğim çünkü teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar, bu forumda ilk kez konu açıyorum bir hatam olursa kusura bakmayın. İstanbuldayım.
- Aracım 2017 model fc5 Mayıs ayında ikinci el olarak aldım.
- Mayısın başından beri sorunsuz kullandım fakat Muğla'ya uzun yola çıktıktan sonra OPET Petrol Ofisi veya Shell gibi yerlerden gaz almaya özen gösterdim.
- Muğla dönüşü "x" bir istasyondan gaz aldım ve gaz göstergesi çalışmadı. Depomun boş olduğunu gösteriyor sürekli.
- X istasyonundan alana kadar gaz göstergesi düşerek geldim. Fakat gazı fulledikten sonra gaz ibresi yükselmedi.
- resetlemeyi yaptım, gaz tankının üstünde bulunan bar gibi bir parçayı değiştirtdim. Yine düzelmedi. Bu sorunu bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? Honda servise götüreceğim çünkü teşekkürler..
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.