Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben sizi haklı görüyorum ve destekliyorum. Ama niye ;1- Bizim ülkemizde yapılan yanlışı kabul edip, özür dileyip düzeltmek ve mağdur olan insanların mağduriyetini gidermek en büyük günah olarak görülüyor. Bu hem şahıslar hem kurumlar için geçerli2- Bu kadar insan bi konudan şikayet ediyor koskoca firma bi resmi açıklama yapmıyor insanları rahatlatmıyor. Hala youtube da video çekenlere ilgileniyoruz diyorlar oda video çekip aktarıyor. Sen kendi müşterinle neden muhatap olmuyorsun anlamıyorum.3- Araçta sıkıntı halen devam ediyor ama ilkeli etik davranış diye bişeyden eser yok hala aynı aracı insanları kandırarak satmaya devam ediyorlar. 4- Sizin yerinize kendimi koyuyorum. İnsanı araçta sorun olması değil bu davranışlar delirtir, ben olsam kabul edemem arkadaş gözümün içine baka baka yalan söylenemez. Bu durumun araç sahiplerine yaşattığı stresi birazda onlar yaşasınlar kimseyi kandırmasınlar .5- Şiddete başvurulmadığı sürece bu firmaya her şekilde davranmak müstehaktır.
Ben sizi haklı görüyorum ve destekliyorum. Ama niye ;
1- Bizim ülkemizde yapılan yanlışı kabul edip, özür dileyip düzeltmek ve mağdur olan insanların mağduriyetini gidermek en büyük günah olarak görülüyor. Bu hem şahıslar hem kurumlar için geçerli
2- Bu kadar insan bi konudan şikayet ediyor koskoca firma bi resmi açıklama yapmıyor insanları rahatlatmıyor. Hala youtube da video çekenlere ilgileniyoruz diyorlar oda video çekip aktarıyor. Sen kendi müşterinle neden muhatap olmuyorsun anlamıyorum.
3- Araçta sıkıntı halen devam ediyor ama ilkeli etik davranış diye bişeyden eser yok hala aynı aracı insanları kandırarak satmaya devam ediyorlar.
4- Sizin yerinize kendimi koyuyorum. İnsanı araçta sorun olması değil bu davranışlar delirtir, ben olsam kabul edemem arkadaş gözümün içine baka baka yalan söylenemez. Bu durumun araç sahiplerine yaşattığı stresi birazda onlar yaşasınlar kimseyi kandırmasınlar .
5- Şiddete başvurulmadığı sürece bu firmaya her şekilde davranmak müstehaktır.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.