Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben olayı anladım da siz işiniz gereği kanunu kendinizce yorumlayıp çıkarımlar yapıyor daha Sonra bunlar genel dogrularmis gibi insanlara sunuyorsunuz.Sizin son açıklamanıza göre kaza yapıp tamir edilmiş tüm araçlar için de aynı kural geçerli, 2. El araç alıp elinde imzalı kağıt olmayanlar hemen dava açmaya başlasınlar.Son olarak şunu ekleyeyim aracın orijinal 4 janti 5000tl, teneke jant alsan 4 tanesi 300 TL. Alıcının araştırma yükümlülüğü de olmadığına göre ben satıcı olarak farkettirmeden orijinal janti teneke ile değiştirebilirim. Değer kaybı bal gibi oldu işte.
Ben olayı anladım da siz işiniz gereği kanunu kendinizce yorumlayıp çıkarımlar yapıyor daha Sonra bunlar genel dogrularmis gibi insanlara sunuyorsunuz.
Sizin son açıklamanıza göre kaza yapıp tamir edilmiş tüm araçlar için de aynı kural geçerli, 2. El araç alıp elinde imzalı kağıt olmayanlar hemen dava açmaya başlasınlar.
Son olarak şunu ekleyeyim aracın orijinal 4 janti 5000tl, teneke jant alsan 4 tanesi 300 TL. Alıcının araştırma yükümlülüğü de olmadığına göre ben satıcı olarak farkettirmeden orijinal janti teneke ile değiştirebilirim. Değer kaybı bal gibi oldu işte.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.