Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar merhaba ; Bugün serviste azda olsa olan göçükleri düzelttirdim. Çok temiz iş çıkardılar . Sabah bıraktım akşama bitti. Tam donma ve kontrol için bu gece serviste kaldı. Ama o alana dokununca artık ciddi bir dolgun ses geliyor . Hiçbirşey belli olamıyor . Çok orijinal bir iş çıkardı usta. Hemde daha da göçmeyi engellemiş olduk.Benim içime sindi . Sonuçta yeni çıkan araçlarda da bildiğim kadarı ile fabrikasyon benzer işlem yapılıyor . Artık hayırlısı .Kolay gelsin .Sadece hayal et
Arkadaşlar merhaba ;
Bugün serviste azda olsa olan göçükleri düzelttirdim. Çok temiz iş çıkardılar . Sabah bıraktım akşama bitti. Tam donma ve kontrol için bu gece serviste kaldı. Ama o alana dokununca artık ciddi bir dolgun ses geliyor . Hiçbirşey belli olamıyor . Çok orijinal bir iş çıkardı usta. Hemde daha da göçmeyi engellemiş olduk.
Benim içime sindi . Sonuçta yeni çıkan araçlarda da bildiğim kadarı ile fabrikasyon benzer işlem yapılıyor . Artık hayırlısı .
Kolay gelsin .
Sadece hayal et
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.