Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hondaya yazdığım yazı...2018 model executive eco aracımı 31 Temmuzda Honda Park Plaza'dan aldım. Bir kaç gün içerisinde gerek araç içinde gerekse ön takımdan sesler gelmeye başladı. Hemen Bayiye gidip şikayetlerimi bildirdim. Araç yeniymiş olurmuş böyle sesler diye bilgi verdiler..geçmez ise 1000 bakımında halledeceklerini söylediler.. 14 ağustosta bin bakımına götürdüm ve bu arada en önemlisi ARAÇTA DAHA ÖNCEKİ MODELLERDE YAŞANAN GÖÇÜKLER MEYDANA GELDİ !!! Tabi herkes şaşkın sözde tabi.. nasıl olur giderdiklerini söylemişlerdi vs dediler... göçük için 13 eylüle gün verdiler ve bir rezalet daha üstüne para istediler !!!! Daha iki hafta önce aldığım sıfır araçta göçük çıkıyor bu rezalet yetmiyormuş gibi bide üstüne para verecekmişim !!! Gereksiz bir tartışma sorunu para mevzusu kapandı ama asıl sorun şu; 2018 MODEL 2 HAFTALIK SIFIR GÖÇÜKLÜ BİR ARAÇ VAR ORTADA...BU ARACIN DEĞİŞİMİNİ RİCA EDİYORUM...UMARIM BU MSJ DİKKATE ALIP OKURSUNUZ...VE YİNE UMARIMKİ SİZDE ŞU CVP VERMEZSİNİZ "YASAL HAKLARINIZI KULLANABİLİRSİNİZ" DİYE !!!!!! 2 HAFTALIK SIRIF ARAÇTAN BAHSEDİYORUZ!! AYRICI BÖYLE REZALET REZİL BİR BAYİ GÖRMEDİM...BAŞTA SÖYLEMİŞLERDİ GİDİP HONDA PARKA BULAŞMA DİYE !!! EN KISA ZAMANDA KONUYLA İLGİLİ TARAFIMA DÖNÜŞ SAĞLARSANIZ SEVİNİRİM...BOŞU BOŞUNA REKLAM OLMALAYIM !!!! ALDIĞIM TARİH BELLİ...İŞLEM TARİHLERİ BELLİ..GÖRÜŞME TARİHLERİ BELLİ !!! TEŞEKKÜRLER...
Hondaya yazdığım yazı...
2018 model executive eco aracımı 31 Temmuzda Honda Park Plaza'dan aldım. Bir kaç gün içerisinde gerek araç içinde gerekse ön takımdan sesler gelmeye başladı. Hemen Bayiye gidip şikayetlerimi bildirdim. Araç yeniymiş olurmuş böyle sesler diye bilgi verdiler..geçmez ise 1000 bakımında halledeceklerini söylediler.. 14 ağustosta bin bakımına götürdüm ve bu arada en önemlisi ARAÇTA DAHA ÖNCEKİ MODELLERDE YAŞANAN GÖÇÜKLER MEYDANA GELDİ !!! Tabi herkes şaşkın sözde tabi.. nasıl olur giderdiklerini söylemişlerdi vs dediler... göçük için 13 eylüle gün verdiler ve bir rezalet daha üstüne para istediler !!!! Daha iki hafta önce aldığım sıfır araçta göçük çıkıyor bu rezalet yetmiyormuş gibi bide üstüne para verecekmişim !!! Gereksiz bir tartışma sorunu para mevzusu kapandı ama asıl sorun şu; 2018 MODEL 2 HAFTALIK SIFIR GÖÇÜKLÜ BİR ARAÇ VAR ORTADA...BU ARACIN DEĞİŞİMİNİ RİCA EDİYORUM...UMARIM BU MSJ DİKKATE ALIP OKURSUNUZ...VE YİNE UMARIMKİ SİZDE ŞU CVP VERMEZSİNİZ "YASAL HAKLARINIZI KULLANABİLİRSİNİZ" DİYE !!!!!! 2 HAFTALIK SIRIF ARAÇTAN BAHSEDİYORUZ!! AYRICI BÖYLE REZALET REZİL BİR BAYİ GÖRMEDİM...BAŞTA SÖYLEMİŞLERDİ GİDİP HONDA PARKA BULAŞMA DİYE !!! EN KISA ZAMANDA KONUYLA İLGİLİ TARAFIMA DÖNÜŞ SAĞLARSANIZ SEVİNİRİM...BOŞU BOŞUNA REKLAM OLMALAYIM !!!! ALDIĞIM TARİH BELLİ...İŞLEM TARİHLERİ BELLİ..GÖRÜŞME TARİHLERİ BELLİ !!! TEŞEKKÜRLER...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.