Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[ATTACH=full]267097[/ATTACH]İşte konunun özeti bu , akaryakıt fiyatları da dolarda olduğu gibi bir yerden sonra kontrolden çıkıyor.7 tl nin %10 70 krş11 tl nin %10 1100 krşZam oranları her defasında tl bazında daha yüksek olarak dönüyor.Ben bu fiyatların buralardan döneceğine çok ihtimal vermiyorum.Malesef ki hiperenflasyonu yaşıyoruz.Dolar 1 günde %17 artış yaşadı,herhalde cumhuriyet tarihinde olmamıştır.Araç akaryakıt yada diğerleri neyse de benim tavsiyem evinizde bir miktar(abartmamak kaydıyla) un,makarna,yumurta,et gibi temel gıdalardan bulundurmanız zaten satışları da sayı bazında kısıtlanıyor.Umarım en kısa zamanda hobilerimizi,araçlarımızı,nerede toplanacağımızı konuşacağımız günlere dönebiliriziPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[ATTACH=full]267097[/ATTACH]
İşte konunun özeti bu , akaryakıt fiyatları da dolarda olduğu gibi bir yerden sonra kontrolden çıkıyor.
7 tl nin %10 70 krş
11 tl nin %10 1100 krş
Zam oranları her defasında tl bazında daha yüksek olarak dönüyor.Ben bu fiyatların buralardan döneceğine çok ihtimal vermiyorum.Malesef ki hiperenflasyonu yaşıyoruz.Dolar 1 günde %17 artış yaşadı,herhalde cumhuriyet tarihinde olmamıştır.Araç akaryakıt yada diğerleri neyse de benim tavsiyem evinizde bir miktar(abartmamak kaydıyla) un,makarna,yumurta,et gibi temel gıdalardan bulundurmanız zaten satışları da sayı bazında kısıtlanıyor.Umarım en kısa zamanda hobilerimizi,araçlarımızı,nerede toplanacağımızı konuşacağımız günlere dönebiliriz
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.