Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Türkiye yollarına en uygun lastiğin continental contipremiumcontact5 olduğunu düşünüyorum,2 yıldır da kullanıyorum. Gerek yol tutuş ve sessizlik,gerekse de fren mesafesi olarak güzel. 40-45 bin km oldu yeni lastiğim yine continental olacak. Michelin de güzel ama türkiye yolları malum,bu yollar için fazla yumuşak kalıyor, hem çabuk eriyor hem de balon yapma riski söz konusu.+ özelliği ise sessiz oluşu. Hankook da kullandım o da çabuk sertleşti, sertleşen lastikte de yol tutuş dezavantaj oluyor ve frenlemede erken abs ye girme durumu oluşuyor. Yine de siz iyi bi araştırma yapın , yaşadığınız yerdeki ağırlıklı hava şartları, genellikle kullandığınız yolun durumu,aracınızın ağırlığı,maddiyat,araç kullanma stiliniz bile lastik seçiminizi etkiler. Kulaktan duyma şu lastik iyiymiş diyerek lastik almak pek sağlıklı değil.Saygılar.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Türkiye yollarına en uygun lastiğin continental contipremiumcontact5 olduğunu düşünüyorum,2 yıldır da kullanıyorum. Gerek yol tutuş ve sessizlik,gerekse de fren mesafesi olarak güzel. 40-45 bin km oldu yeni lastiğim yine continental olacak. Michelin de güzel ama türkiye yolları malum,bu yollar için fazla yumuşak kalıyor, hem çabuk eriyor hem de balon yapma riski söz konusu.+ özelliği ise sessiz oluşu. Hankook da kullandım o da çabuk sertleşti, sertleşen lastikte de yol tutuş dezavantaj oluyor ve frenlemede erken abs ye girme durumu oluşuyor. Yine de siz iyi bi araştırma yapın , yaşadığınız yerdeki ağırlıklı hava şartları, genellikle kullandığınız yolun durumu,aracınızın ağırlığı,maddiyat,araç kullanma stiliniz bile lastik seçiminizi etkiler. Kulaktan duyma şu lastik iyiymiş diyerek lastik almak pek sağlıklı değil.Saygılar.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.