Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hayırlı olsun, forumda arama yapılırsa açılan bir konusu vardı orayıda inceleyebilirsiniz. Bazı arkadaşlar shellden şaşmayın der bazıları nerede ucuzsa oradan alırım der.Şahsen ben fiyatından dolayı shellden hiç almadım.En uygun olarak alpet turnagaz’da aldım.Performansta Gözle görülür bir azalma göremedim.Belki uzun sürede sorun olur veya olmaz bilemem ama şu an memleketteyim alpetten sonra en uygun bp var oradan alıyorum.İstanbulda yakınımda yine total(milangaz) var oradan alıyorum.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hayırlı olsun, forumda arama yapılırsa açılan bir konusu vardı orayıda inceleyebilirsiniz. Bazı arkadaşlar shellden şaşmayın der bazıları nerede ucuzsa oradan alırım der.Şahsen ben fiyatından dolayı shellden hiç almadım.En uygun olarak alpet turnagaz’da aldım.Performansta Gözle görülür bir azalma göremedim.Belki uzun sürede sorun olur veya olmaz bilemem ama şu an memleketteyim alpetten sonra en uygun bp var oradan alıyorum.İstanbulda yakınımda yine total(milangaz) var oradan alıyorum.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.