Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Evet arkadaşlar honda türkiyeden beklenen cevap geldi !!! Kendileri konunun kullanici hatasi olduğunu söyleyip , başimin çaresine bakmami istediler . Evet kullanici olarak hataliyim kabul ediyorum !!! Hatam da şu honda ya güvenip , onlara 130.000 tl para vermek (araç şuan 158.000 tl ) !!! Bu yapilanin sadece satiş pazarlama degil direkt olarak insanlari kandirip nitelikli dolandiricilik olduğunu düşünüyorum . Sesimi duyurabilecegim yere kadar duyuracağim ve pazartesi günü savciliga başvuracağim . Bundan sonra süreci bekliyecegiz adaletin tecelli edecegini düşünüyorum .Bu arada bana araci satan firma olan honda ayişiği ni aradiğimda yardim istedigimde , onlarla yaşadiğim tecrübeyi ve şikayeti forumlardan ve şikayet var da yazdiğim için bana bundan sonra hizmet veremiyeceklerini söylüyorlar !!! Bende zaten hizmet vermediklerini ve kullanici hatasi diyip işin içinden siyrildiklarini söylüyorum . Kabahatim de onlarla yaşadiğim tecrübeyi bu gibi platformlarda dile getirmemmiş . Yani arkadaşlar bu ülkede kral çiplak demiyeceksin ve 3 maymunu oynuyacaksin . Maymunlardan biri olmayacağim ve sonuna kadar hakkimi arayip onlarin yaptiği ve yapabileceklerini herkese söyleyecegim lütfen sizde hondanin bu kumpasina gelmeyin ve bu tecrübemi dile getirin daha fazla insan magdur olmasin . Kalin saglicakla .
Evet arkadaşlar honda türkiyeden beklenen cevap geldi !!! Kendileri konunun kullanici hatasi olduğunu söyleyip , başimin çaresine bakmami istediler . Evet kullanici olarak hataliyim kabul ediyorum !!! Hatam da şu honda ya güvenip , onlara 130.000 tl para vermek (araç şuan 158.000 tl ) !!! Bu yapilanin sadece satiş pazarlama degil direkt olarak insanlari kandirip nitelikli dolandiricilik olduğunu düşünüyorum . Sesimi duyurabilecegim yere kadar duyuracağim ve pazartesi günü savciliga başvuracağim . Bundan sonra süreci bekliyecegiz adaletin tecelli edecegini düşünüyorum .
Bu arada bana araci satan firma olan honda ayişiği ni aradiğimda yardim istedigimde , onlarla yaşadiğim tecrübeyi ve şikayeti forumlardan ve şikayet var da yazdiğim için bana bundan sonra hizmet veremiyeceklerini söylüyorlar !!! Bende zaten hizmet vermediklerini ve kullanici hatasi diyip işin içinden siyrildiklarini söylüyorum . Kabahatim de onlarla yaşadiğim tecrübeyi bu gibi platformlarda dile getirmemmiş . Yani arkadaşlar bu ülkede kral çiplak demiyeceksin ve 3 maymunu oynuyacaksin . Maymunlardan biri olmayacağim ve sonuna kadar hakkimi arayip onlarin yaptiği ve yapabileceklerini herkese söyleyecegim lütfen sizde hondanin bu kumpasina gelmeyin ve bu tecrübemi dile getirin daha fazla insan magdur olmasin . Kalin saglicakla .
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.