Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Düşük devirde sürüş, dpf'in dolması için tek başına bir etken değil tabiki. "Olabilir " yazmıştım cümlemin sonuna.Ayrıca motor sıkışık trafikte daha çok ısınır ve buna bağlı olarak egzoz gazı ve dpf'te daha çok ısınır. Çünkü soğutma sadece radyatör ve fanın çalışmasıyla gerçekleşir. Radyatöre çarpan rüzgar olmadığı için motor daha çok ısınır.Vites geçişlerine gelecek olursak, motor üreticileri vites değiştirme aralıklarını dpf'in kurumları yakıp yakmamasına göre değil, motorun optimal çalışmasına göre ayarlarlar. Tabii rapma vs gibi etkenler için de "G sensör" gibi şanzımana etki eden parça da geliştirilmiştir. Bu da optimal vites geçişini sağlamaktadır.Bu arada bende 15 yıldır dizel araç üretimi yapıyorum. Sayısını hatırlamadığım kadar test, arıza vs gördüm. Sanırım benimde bu konuda biraz yorum yapma hakkım vardır İyi günler diliyorumLG-D802 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Düşük devirde sürüş, dpf'in dolması için tek başına bir etken değil tabiki. "Olabilir " yazmıştım cümlemin sonuna.
Ayrıca motor sıkışık trafikte daha çok ısınır ve buna bağlı olarak egzoz gazı ve dpf'te daha çok ısınır. Çünkü soğutma sadece radyatör ve fanın çalışmasıyla gerçekleşir. Radyatöre çarpan rüzgar olmadığı için motor daha çok ısınır.
Vites geçişlerine gelecek olursak, motor üreticileri vites değiştirme aralıklarını dpf'in kurumları yakıp yakmamasına göre değil, motorun optimal çalışmasına göre ayarlarlar. Tabii rapma vs gibi etkenler için de "G sensör" gibi şanzımana etki eden parça da geliştirilmiştir. Bu da optimal vites geçişini sağlamaktadır.
Bu arada bende 15 yıldır dizel araç üretimi yapıyorum. Sayısını hatırlamadığım kadar test, arıza vs gördüm. Sanırım benimde bu konuda biraz yorum yapma hakkım vardır
İyi günler diliyorum
LG-D802 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.