Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
walla hocam kizacak birsey yok benim herhngi bi kazancim yada zararim da yok ben sadece yardimci olmak icin yazdim bildigim bir seyi [MENTION=194]Can[/MENTION] arkadasim bekleme o sekilde degil zaten cam kapaninca gozle gorunen hemen digerine geciyo ama zamanlamasi oyle zaten gozle farkedemezsin kullanin insallah bir problem yasamazsiniz yasamanizi istemem de zaten yasamamaniz icin basima gelen bir seyi yazdm bu tek tek kapanma muhabbeti sadece civiclerde degil sonradan takilan her cam kaldrma modulu bu sekilde takanlarda problem yasandgni kendim de dahil olmak uzere gordm ne diyim benden uyarmasi bi arastirin forumlardan yinede problem yok diyolarsa kullanin ne diyimGT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
walla hocam kizacak birsey yok benim herhngi bi kazancim yada zararim da yok ben sadece yardimci olmak icin yazdim bildigim bir seyi [MENTION=194]Can[/MENTION] arkadasim bekleme o sekilde degil zaten cam kapaninca gozle gorunen hemen digerine geciyo ama zamanlamasi oyle zaten gozle farkedemezsin kullanin insallah bir problem yasamazsiniz yasamanizi istemem de zaten yasamamaniz icin basima gelen bir seyi yazdm bu tek tek kapanma muhabbeti sadece civiclerde degil sonradan takilan her cam kaldrma modulu bu sekilde takanlarda problem yasandgni kendim de dahil olmak uzere gordm ne diyim benden uyarmasi bi arastirin forumlardan yinede problem yok diyolarsa kullanin ne diyim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.