Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Forum olarak öncelik amacımız mukayese etmek, tartışmak,hemfikir olmak ve uygulamak.tabiki haklı haksızı aramak değil.önerileriniz için teşekkür ediyorum. yorumunuz biraz keskinlik taşıdığı için açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi. Şimdi sizin önerileriniz dikkate alarak şöyle yapacağım.Dün (24.06.2015 mersinden ) [MENTION=1096]tekin[/MENTION] abimin bana yolladığı cam kaldırma modulü (cyclone) muhtemelen yarın elimde olacakmontaj yaptıktan sonra yani bir cam kapanmasından sonra,ne kadar sürede elektriği kesip kesmediğine bakacağım. ölçü aleti ve oto kontrol kalemi ile, eğer sizin de dediğiniz gibi cam kapandıktan 10 sn kadar sonra hala enerji varsa hatta yorumlarınızda haklısınız motora zarar verebilir ki bu olağandaır.BUNU TEST EDECEĞİM.SONUCU YİNE BURADAN YAZACAĞIM. Saygılar
Forum olarak öncelik amacımız mukayese etmek, tartışmak,hemfikir olmak ve uygulamak.tabiki haklı haksızı aramak değil.önerileriniz için teşekkür ediyorum. yorumunuz biraz keskinlik taşıdığı için açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi. Şimdi sizin önerileriniz dikkate alarak şöyle yapacağım.
Dün (24.06.2015 mersinden ) [MENTION=1096]tekin[/MENTION] abimin bana yolladığı cam kaldırma modulü (cyclone) muhtemelen yarın elimde olacak
montaj yaptıktan sonra yani bir cam kapanmasından sonra,ne kadar sürede elektriği kesip kesmediğine bakacağım. ölçü aleti ve oto kontrol kalemi ile, eğer sizin de dediğiniz gibi cam kapandıktan 10 sn kadar sonra hala enerji varsa hatta yorumlarınızda haklısınız motora zarar verebilir ki bu olağandaır.BUNU TEST EDECEĞİM.
SONUCU YİNE BURADAN YAZACAĞIM. Saygılar
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.