Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bu durumda yürüyen aksamınve aktramalarının tetiklediği bir sorun yok görünüyor.1600-1800 arası dar bir aralık, fark edilmesi zor olabilir ama 1600 deki ile 1800 deki titreme ritmi aynı mı? Motor kulaklarına da baktırmışsın,bu durumda acaba egzoz mu sallanıyor ya da onun takozlar da mı birşey var ?(Geçtiğimiz yıllarda yağşı motor kulağını yan sanayi ile değiştirmiştim ve daha beter olmuştu ve eskisini tekrar taktırmıştım. Onun için bu titremelerde hep kalıma ilk motor kulakları/takozları ve kaliteleri aklıma gelir)
Bu durumda yürüyen aksamınve aktramalarının tetiklediği bir sorun yok görünüyor.
1600-1800 arası dar bir aralık, fark edilmesi zor olabilir ama 1600 deki ile 1800 deki titreme ritmi aynı mı? Motor kulaklarına da baktırmışsın,bu durumda acaba egzoz mu sallanıyor ya da onun takozlar da mı birşey var ?
(Geçtiğimiz yıllarda yağşı motor kulağını yan sanayi ile değiştirmiştim ve daha beter olmuştu ve eskisini tekrar taktırmıştım. Onun için bu titremelerde hep kalıma ilk motor kulakları/takozları ve kaliteleri aklıma gelir)
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.