Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar servise gittim . Sağlam bir usta tanıdığım kendinin servis istasyonu var . Onunla beraber gittik ; benim arkadaş usta gelmeden söylediklerini Hondanın ustası da aynı şeyi söyledi. Benim araçta ki ses anladığım kadarı ile biraz farklı. Direksiyonun hemen altından gelen 8 tane kabloyu birleştiren yatay konumdaki plastik kablo direksiyonu sağa sola çevirince sürten şey oymuş. Herhangi bir zarar verdiği birşey yok sadece ses o da çok belli belirsiz . İleride artma durumu olursa hatta istersem şu an bile değiştirebileceklerini söylediler. Ben Fazla ses çıkarmadığından istemedim eğer olursa isterim. Bu arada sakın yağlanmasın dediler veya sprey vs . Honda kesinlikle yağ, sprey kullanılmasını istemiyormuş benim arkadaşla konulmalarından sprey vs kullanılırsa ileride başka sıkıntı olabilir diye .iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar servise gittim . Sağlam bir usta tanıdığım kendinin servis istasyonu var . Onunla beraber gittik ; benim arkadaş usta gelmeden söylediklerini Hondanın ustası da aynı şeyi söyledi. Benim araçta ki ses anladığım kadarı ile biraz farklı. Direksiyonun hemen altından gelen 8 tane kabloyu birleştiren yatay konumdaki plastik kablo direksiyonu sağa sola çevirince sürten şey oymuş. Herhangi bir zarar verdiği birşey yok sadece ses o da çok belli belirsiz . İleride artma durumu olursa hatta istersem şu an bile değiştirebileceklerini söylediler. Ben Fazla ses çıkarmadığından istemedim eğer olursa isterim. Bu arada sakın yağlanmasın dediler veya sprey vs . Honda kesinlikle yağ, sprey kullanılmasını istemiyormuş benim arkadaşla konulmalarından sprey vs kullanılırsa ileride başka sıkıntı olabilir diye .
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.