Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hondahack programı ile yaptım. Windows 10 yüklü laptop ile, erkek / erkek usb kablosu kullandım.Öncelikle youtube ta bir kaç video seyrettim.Developer mode'a girmek gerekiyor önce.Sonra laptop bağlantısı için bir ayar var ve usb bağlayıp, toplam 10 dakikamı almadı.Cihaz üzeri düşük sürüm android yüklü olduğundan çok abartı şeyler yüklemedim.iptv yükledim ( hareket halinde maç vs çalışıyor ) spotify yükledim. Mx player yükledim. ( ama yüksek kalite sıkıştırılmış film kastı / pc de video convert programı ile çözünürlük düşürüp usb den seyrediyorum, takılma yapmadı. Youtube yükledim. Crome ve apk yüklemek için bir program yükledim.Genel olarak donma ve ya kitlenme yaşamadım açıkcası.Mevcut gps programını kullanıyorum. Hareket halinde uygulamalar çalışıyor fakat risk alıp araç kullanırken pek seyretmiyorum.
Hondahack programı ile yaptım. Windows 10 yüklü laptop ile, erkek / erkek usb kablosu kullandım.
Öncelikle youtube ta bir kaç video seyrettim.
Developer mode'a girmek gerekiyor önce.
Sonra laptop bağlantısı için bir ayar var ve usb bağlayıp, toplam 10 dakikamı almadı.
Cihaz üzeri düşük sürüm android yüklü olduğundan çok abartı şeyler yüklemedim.
iptv yükledim ( hareket halinde maç vs çalışıyor ) spotify yükledim. Mx player yükledim. ( ama yüksek kalite sıkıştırılmış film kastı / pc de video convert programı ile çözünürlük düşürüp usb den seyrediyorum, takılma yapmadı. Youtube yükledim. Crome ve apk yüklemek için bir program yükledim.
Genel olarak donma ve ya kitlenme yaşamadım açıkcası.
Mevcut gps programını kullanıyorum. Hareket halinde uygulamalar çalışıyor fakat risk alıp araç kullanırken pek seyretmiyorum.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.