Honda civic Orjinal Şanzıman yağı

esaret

0
Orjinal sadece Honda yetkili servislerinde satılan honda atf yağdır. Manuel için de mtf satılır. Piyasada bulamazsınız. Bulsanız da fiyat farkı vardır. Daha pahalıdır yani. Gidip yetkili servisten almak lazım.

D6503 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FB7 2015
Honda kutularını zaten Eneos dolduruyor markaya para vermeyin!

SM-T800 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Dediğiniz gibi olsa bile iki yağın birebir aynı olduğunu düşünmüyorum. Bir ara ikisinin datasheet lerine bakıp karşılaştırma yapmıştım. Özellikleri yakın ancak birebir aynı değildi.

resimdekinin aynısını 3 ay önce koydum ne eksilme var nede vites geçişlerinde problem saat gibi maşallah . honda yağ üretmiyor dolandırılmaya gerek yok kardeş . koy günahı vebali benim boynuma :ok:

Aracınız
Civic FB7 2015
resimdekinin aynısını 3 ay önce koydum ne eksilme var nede vites geçişlerinde problem saat gibi maşallah . honda yağ üretmiyor dolandırılmaya gerek yok kardeş . koy günahı vebali benim boynuma :ok:
Hondanın yağ üretmediği doğrudur, ben de yanlış olması kuvvetle muhtemel bir bilgiyi düzeltmek istedim. Eneostan ve hondanın kutulu yağından çok daha kaliteli şanzıman yağlarının piyasada olma olasılığı da muhtemeldir. Yağ gibi bir çok malzeme için geçerli bu durum.

Son düzenleme:
Geri