Konuya cevap cer

samsun shell lpg 3.56 benzin 6.99

eco benim de aracımdı benzinden lpg ye geçmesi maksimum 1.5 dakikadır zaten araca binip lpg ye geçmeden binenler bilinçli kullanıcı olmadılları için araç lpg sistemi çok benzin yakıyor derler hep

fabrika verisi bile şehir içi 8.5 litre olan bir araca kim hele sadece 10 km lik kullanımda 8 litre yakıyorum diyorsa o kişi ile aslında tartışmaya bile gerek yok..kendiniz zaten demişsiniz 10km gidiyoruz en uzun yani dolmuşla gitmek çok daha mantıklı sizin için en uygunu bu olurdu..

brc nin benim reklamıma sanırım ihtiyacı yoktur..ben kendi şartlarımı ve bana faydasını yazıyorum işine gelen alır gelmeyen zaten bildiğini yapar..ben verdiğim yakıt yaptığım km leri paylaşıyorum çok basit bir hesap koyuyorum diyorum ki benzine ne veriyorsanız tam yarısını vereceksiniz ..bu sadece rs ye özgü de değil bugün vw grubunda prisn kit takılıyor sıvı sistem ve fiyatı 17 bin tl zamanında vw kullanıcıları da başta böyle sığ düşüncedeydi lpg ye karşı şimdi tam tersi durum oluştu...gunde 10*20 km lerle zaten hesap yapmaya zaten gerek yok ne diyorum ben sene de 30 binden fazla yapanlar için lpg kesinlikle tek çözüm

Geri