Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yönetim ileriye yönelik daha geniş kapsamlı bir otomobil forumu da olsun düşüncesi ile almış anladığım kadarı ile Ama benim tecrübeme göre genel otomobil forumlarından ziyade her araç kullanıcısı kendi araç modeline özgü forum yapısına artık yöneliyor, çünkü bir modelle ilgili sorunların çözümlerine, gerçek kullanıcı tecrübelerine ve detaylarına en rahat bu şekilde ulaşılıyor Benim donanımhaberde ufak tefek sorularıma yıllarca bir kişinin bile cevap vermediğini bilirim Genel bir forum olduğu için konu yazıldığı anda popüler olmuyorsa birkaç günde kimse göremez hale geliyor.Aslında son 3-5 yıla kadar o platformlarda fena değildi ancak otomobil kısımlarında gerçekten bilgi sahibi kişiler, VW trolleri başta olmak üzere her konuya kendi araçlarını öven ve başka araçları çöp gören kullanıcılardan yada benzeri saçma mesajlardan bıkıp kendi araç modellerinin forumlarına kaydılar.
Yönetim ileriye yönelik daha geniş kapsamlı bir otomobil forumu da olsun düşüncesi ile almış anladığım kadarı ile
Ama benim tecrübeme göre genel otomobil forumlarından ziyade her araç kullanıcısı kendi araç modeline özgü forum yapısına artık yöneliyor, çünkü bir modelle ilgili sorunların çözümlerine, gerçek kullanıcı tecrübelerine ve detaylarına en rahat bu şekilde ulaşılıyor
Benim donanımhaberde ufak tefek sorularıma yıllarca bir kişinin bile cevap vermediğini bilirim Genel bir forum olduğu için konu yazıldığı anda popüler olmuyorsa birkaç günde kimse göremez hale geliyor.
Aslında son 3-5 yıla kadar o platformlarda fena değildi ancak otomobil kısımlarında gerçekten bilgi sahibi kişiler, VW trolleri başta olmak üzere her konuya kendi araçlarını öven ve başka araçları çöp gören kullanıcılardan yada benzeri saçma mesajlardan bıkıp kendi araç modellerinin forumlarına kaydılar.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.