App Store da Honda Connect uygulaması var yanlız giriş yapılamıyor bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varmıdır? Güzelde bir uygulamaya benziyor ama?
App Store da Honda Connect uygulaması var yanlız giriş yapılamıyor bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varmıdır? Güzelde bir uygulamaya benziyor ama?
Merhaba Bugün ortaköyden sarıyer sahile doğru gittim. Arabada arkadaşlar da vardı. Sarıyer sahilde ispark'lar var. Onlardan Bebek'e gelmeden aracı park ettim. Tabi yoldan geçenlerin sesleri, araçtaki kalabalık, park yerini bulmuş olmanın telaşı derken ben arabayı stop etmeyi unutmuşum. Neyse...
Merhabalar. Aracımı yeni yeni keşfediyorum. Bugün carplayı denedim ama kablosuz bağlayamadım. Kablo da kolçak içindekine değil vites arkasına bağlayınca oluyor. Aracım 2018 exe Telefonum ıphone6s. Acaba uyumlu mu değil? Multimedia ekrandan internete ya da youtubeye nasıl gireceğimi de...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.