Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaslar FB7 den Fc5 e geçen biri olarak şunu çok net söyleyebilirim. Sınıf atladım. Hem çekiş hem konfor hem oturustaki hissiyat her şey çok farklı. Yakıta bakacaz ama daha. Henüz 2 depo bitti. Anlaşılmıyor daha. Uzun yolda bastım otobanda 28 kuruş yaktı. 12 lt. Şehir içini merak ediyorum bakalım. Ama değer her şeye rağmen arac çok güzel. Bütün bu söylediklerim exe olan ama. Elegance alsaydım aynı şeyleri söyler miydim bilmiyorum..Tek eksik yer bence direksiyondaki f1 vites. Niye kaldırırsın arkadaş onları. Benim her defasında elim oraya gidiyor üzülüyorumRedmi Note 5 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaslar FB7 den Fc5 e geçen biri olarak şunu çok net söyleyebilirim. Sınıf atladım. Hem çekiş hem konfor hem oturustaki hissiyat her şey çok farklı. Yakıta bakacaz ama daha. Henüz 2 depo bitti. Anlaşılmıyor daha. Uzun yolda bastım otobanda 28 kuruş yaktı. 12 lt. Şehir içini merak ediyorum bakalım. Ama değer her şeye rağmen arac çok güzel. Bütün bu söylediklerim exe olan ama. Elegance alsaydım aynı şeyleri söyler miydim bilmiyorum..
Tek eksik yer bence direksiyondaki f1 vites. Niye kaldırırsın arkadaş onları. Benim her defasında elim oraya gidiyor üzülüyorum
Redmi Note 5 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.