Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sayın Sezgi ben sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum , dikkat ederseniz sizi direk hedef alan bir eleştiride bulunmadım , ben sadece bu konu ile ilgili kendi durduğum noktayı ifade etmeye çalışarak sizin bakış açınıza aksi yönde bir alternatif üretmeyi amaçladım.Bu arada koyu bir savunucu gibi gözükmeme rağmen bu benim ilk Honda m ve araba konusunda inanılmaz takıntılı biriyim. Sizde tavan yapan sorunların şu dört ay süre ve 4.700 km zarfında ben hiç birini yaşamadım . Ben arabalarımı en fazla 3-4 yıl kullanırım ve benim için en önemli kriter , arabanın ilk 6 aydaki genel kondisyonu ile son 6 aydaki kondisyonu arasındaki farktır . Trim seslerindeki artış , performans daki fark gibi unsurlar bunu belirler .Arabanın şu anda bana verdiği hissiyat gayet olumlu bunu ne seviyede sürdürebileceğini zamanla göreceğim . YouTube daki pek çok yabancı kanalı takip ederim , sedan , HB hatta TypeR aynı platform üzerinde tasarlanmış ve minimal farklarla aynı şasiyi kullanan araçlar , tüm performansa dönük test ve incelemelerde arabanın yol tutuşuna virajdaki dengesine ve stabilitesine övgü var , ki benim de daha ilk günden tespitim böyle . Buradan şu çıkarımı yapıyorum , bu seviyeleri hedeflemiş ve bu hedefini görünürde yakalamış bir tasarımın güvenlik zaafiyeti doğurması yüksek bir olasılık değildir.Kaporta birleşim noktalarında tespit ettiğiniz ayar farklılıkları aslında nispeten ucuz markalarla , premium sınıfı ayıran temel detaylardır. Bunları görmemek istersek ciddi fiyat farklarına katlanmak zorunda kalmak kaçınılmaz oluyor . Ben kendi adıma bu farkları ödemeyi hiç bir zaman gerekli bulmadım. Size mücadelenizde kolaylıklar dilerim ama gördüğüm kadarıyla sizin arabanızla ilişkiniz , biraz sevginin çoktan bittiği, zoraki sürdürülen bir evlilik gibi duruyor [emoji4] SaygılariPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sayın Sezgi ben sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum , dikkat ederseniz sizi direk hedef alan bir eleştiride bulunmadım , ben sadece bu konu ile ilgili kendi durduğum noktayı ifade etmeye çalışarak sizin bakış açınıza aksi yönde bir alternatif üretmeyi amaçladım.Bu arada koyu bir savunucu gibi gözükmeme rağmen bu benim ilk Honda m ve araba konusunda inanılmaz takıntılı biriyim. Sizde tavan yapan sorunların şu dört ay süre ve 4.700 km zarfında ben hiç birini yaşamadım . Ben arabalarımı en fazla 3-4 yıl kullanırım ve benim için en önemli kriter , arabanın ilk 6 aydaki genel kondisyonu ile son 6 aydaki kondisyonu arasındaki farktır . Trim seslerindeki artış , performans daki fark gibi unsurlar bunu belirler .Arabanın şu anda bana verdiği hissiyat gayet olumlu bunu ne seviyede sürdürebileceğini zamanla göreceğim . YouTube daki pek çok yabancı kanalı takip ederim , sedan , HB hatta TypeR aynı platform üzerinde tasarlanmış ve minimal farklarla aynı şasiyi kullanan araçlar , tüm performansa dönük test ve incelemelerde arabanın yol tutuşuna virajdaki dengesine ve stabilitesine övgü var , ki benim de daha ilk günden tespitim böyle . Buradan şu çıkarımı yapıyorum , bu seviyeleri hedeflemiş ve bu hedefini görünürde yakalamış bir tasarımın güvenlik zaafiyeti doğurması yüksek bir olasılık değildir.
Kaporta birleşim noktalarında tespit ettiğiniz ayar farklılıkları aslında nispeten ucuz markalarla , premium sınıfı ayıran temel detaylardır. Bunları görmemek istersek ciddi fiyat farklarına katlanmak zorunda kalmak kaçınılmaz oluyor . Ben kendi adıma bu farkları ödemeyi hiç bir zaman gerekli bulmadım. Size mücadelenizde kolaylıklar dilerim ama gördüğüm kadarıyla sizin arabanızla ilişkiniz , biraz sevginin çoktan bittiği, zoraki sürdürülen bir evlilik gibi duruyor [emoji4] Saygılar
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.