Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam servise belki insanlar ilk 40 bin km gider size 40 binde;[ATTACH=full]251386[/ATTACH][ATTACH=full]251387[/ATTACH]Bu fatura cikartilsa serviste bakim yaptirmak istermisiniz hocam ? Ben istemem acikcasi ben bmw mercedesten daha pahali araca binmiyorum. Onlarin istedigi bakimin 2 kati neredeyse bu. Suan 16700 de arac 2-3 ay icinde 1 yili dolacak yilda 2 bakim arac kasko ve sigortasi aracin yillik yakitindan nerdeyse fazla olacak. Toyota bakimi kis kampanyasiyla 600 e yapabiliyorsa hondada yapabilir bence, gereksiz fazla istiyorlar bakimlari. Bence gocuk icin olan kayiplarini bakimlardan aldiklari fazla paralardan karsiliyor olabilirler.Birde sizin arac ingiltere uretimi hatchback olmasi lazim, bizden daha az sorun yasiyorsunuz aracla serviste aldigimiz karsiliklar sorunlarimiza tatmin edici sekilde olan bir karsilik olmuyor genelde. Sanziman 53 bin onarimi 8-10 bin civariydi taksicinin biri ticari arac oldugundan garantiye sokmamislar 95binde yaptirmisti facebookta videosu da vardi.[USER=326]@m2hamid[/USER] almanyadan arabayla geliyorlar hocam arabanin bagajina koyarlar, fiyatini arastiririm uygun gelirse isterim cunku servise can dayanmaz gibime geliyor.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam servise belki insanlar ilk 40 bin km gider size 40 binde;
[ATTACH=full]251386[/ATTACH]
[ATTACH=full]251387[/ATTACH]
Bu fatura cikartilsa serviste bakim yaptirmak istermisiniz hocam ? Ben istemem acikcasi ben bmw mercedesten daha pahali araca binmiyorum. Onlarin istedigi bakimin 2 kati neredeyse bu. Suan 16700 de arac 2-3 ay icinde 1 yili dolacak yilda 2 bakim arac kasko ve sigortasi aracin yillik yakitindan nerdeyse fazla olacak. Toyota bakimi kis kampanyasiyla 600 e yapabiliyorsa hondada yapabilir bence, gereksiz fazla istiyorlar bakimlari. Bence gocuk icin olan kayiplarini bakimlardan aldiklari fazla paralardan karsiliyor olabilirler.
Birde sizin arac ingiltere uretimi hatchback olmasi lazim, bizden daha az sorun yasiyorsunuz aracla serviste aldigimiz karsiliklar sorunlarimiza tatmin edici sekilde olan bir karsilik olmuyor genelde. Sanziman 53 bin onarimi 8-10 bin civariydi taksicinin biri ticari arac oldugundan garantiye sokmamislar 95binde yaptirmisti facebookta videosu da vardi.
[USER=326]@m2hamid[/USER] almanyadan arabayla geliyorlar hocam arabanin bagajina koyarlar, fiyatini arastiririm uygun gelirse isterim cunku servise can dayanmaz gibime geliyor.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.