Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Tekbasin boyle bi hata yapmasina sasirdim 2015 ylinda mecburiyetten 2012 FB7 araca 10-40 koymustum tekbas servisle girusmeden sonra onermiyoruz en kisa zamanda 0-20 ile degistirin demisti tekbas. eger boyle bir durum varsa hakkinizi arayin size neyin sozunu verdilerse onu yapmak zorundalar. Cevremde herkese cok guvenilir ilgilliler diye anlatiyordum demek ki her servis gibi onlarda kalitesini dusurmus. Van-iskendurun-hatay-urfa-adana servislerini gordum gercekten kalite cok dusuk iclerinde yine de en iyisi adana.SM-G920F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Tekbasin boyle bi hata yapmasina sasirdim 2015 ylinda mecburiyetten 2012 FB7 araca 10-40 koymustum tekbas servisle girusmeden sonra onermiyoruz en kisa zamanda 0-20 ile degistirin demisti tekbas. eger boyle bir durum varsa hakkinizi arayin size neyin sozunu verdilerse onu yapmak zorundalar. Cevremde herkese cok guvenilir ilgilliler diye anlatiyordum demek ki her servis gibi onlarda kalitesini dusurmus. Van-iskendurun-hatay-urfa-adana servislerini gordum gercekten kalite cok dusuk iclerinde yine de en iyisi adana.
SM-G920F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.