Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben silverline kit kullanıyorum. Bir kaç yıl önce 2900 liraya taktırmıştım. Geçen yaz tekrar fiyat sordum 6500 demişlerdi tabi kur yüksekti o dönem, bende 2. Aracım için 2400 liraya atiker gold taktırmıştım. Silverline şu an en az 5800 liradır diye düşünüyorum. Değer mi değmez mi sizin yorumunuz. Teknomax kit var birde ucuz olanı. Eğer silverline bütçenizi aşarsa, teknomax yerine brc'ye yönelin derim. Brc marka olarak prins şemsiyesi altındadır bu arada.Kullanım tecrübesine gelirsek. Öncelikle silverline'de kullanılan filtre 10000km de değil, 20000km'de değişiyor. Ancak fiyatı şu an ki avro kuruna bağlı olarak 250 liranın altında değildir.SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben silverline kit kullanıyorum. Bir kaç yıl önce 2900 liraya taktırmıştım. Geçen yaz tekrar fiyat sordum 6500 demişlerdi tabi kur yüksekti o dönem, bende 2. Aracım için 2400 liraya atiker gold taktırmıştım. Silverline şu an en az 5800 liradır diye düşünüyorum. Değer mi değmez mi sizin yorumunuz. Teknomax kit var birde ucuz olanı. Eğer silverline bütçenizi aşarsa, teknomax yerine brc'ye yönelin derim. Brc marka olarak prins şemsiyesi altındadır bu arada.
Kullanım tecrübesine gelirsek. Öncelikle silverline'de kullanılan filtre 10000km de değil, 20000km'de değişiyor. Ancak fiyatı şu an ki avro kuruna bağlı olarak 250 liranın altında değildir.
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.