Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben de 60bin bakımına kadar servise gitmiştim. Değişen filtreleri bagaja koyarlardı. Ancak 60bin bakımında koymamışlardı ve filtrelerin değişmediğini kabindeki kokunun gitmemesinden anladım. Polen filtresi değişmemişti. Daha sonra kontrol ettim hava filtresi de değişmemiş ancak faturaya yansıtılmıştı. Daha sonra gittim inanmadılar, inandırmak için uğraştık neyse boşa tantana vs. değiştirdiler ancak bi daha da gitmedim. Yapan Marmara Honda haramidere sanayi.Servise giderseniz de parçaları kendiniz alıp gidin, onlara filtre dahil hiç bir şeyi değiştirtmeyin. Orjinalini alın yeter. Kazanamasınlar bu filtreden falan. Garantiymiş falan hikaye, kronik her arabada var diyip hiç bir çözüm bulmuyor ya da üretmiyorlar. Uğraşmıyorlar. Adam kazıklama peşindeler. Ülke müslüman ama yapılanlar, insanlara yaşatılanlar kul hakkının dibi.
Ben de 60bin bakımına kadar servise gitmiştim. Değişen filtreleri bagaja koyarlardı. Ancak 60bin bakımında koymamışlardı ve filtrelerin değişmediğini kabindeki kokunun gitmemesinden anladım. Polen filtresi değişmemişti. Daha sonra kontrol ettim hava filtresi de değişmemiş ancak faturaya yansıtılmıştı. Daha sonra gittim inanmadılar, inandırmak için uğraştık neyse boşa tantana vs. değiştirdiler ancak bi daha da gitmedim. Yapan Marmara Honda haramidere sanayi.
Servise giderseniz de parçaları kendiniz alıp gidin, onlara filtre dahil hiç bir şeyi değiştirtmeyin. Orjinalini alın yeter. Kazanamasınlar bu filtreden falan. Garantiymiş falan hikaye, kronik her arabada var diyip hiç bir çözüm bulmuyor ya da üretmiyorlar. Uğraşmıyorlar. Adam kazıklama peşindeler. Ülke müslüman ama yapılanlar, insanlara yaşatılanlar kul hakkının dibi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.