Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yargıya başvuracaksanız eski lastiğinizi muhafaza ediniz.Aracı bayiden satın aldığınızda üzerinde bulunan 4 adet lastiğin üretim tarihi ve üretim seri numaralarını karşılaştırınız. Genelde 4 lastiğin üretimi ardışık olur. Bazen farklı üretim tarihli lastik takıldığı da olabiliyor. Eğer sizinkinde 4’ü de aynı üretim bandını gösteriyorsa daha iyi.Lastiğin dün takılırkenki kamera kaydı(bunu alabilirseniz), lastiğin kaskodan yetkili servise gönderildiği tarih, lasitiğinizin değiştirilmediğini tespit eden lastikçinin şahitliği v.b.’ye destekleyici bir veri olarak 4 lastiğin aynı üretim aşamasına diğerinin farklı bir üretim tarihine ait olduğunu da ekleyebilirsiniz.Öfkelenmeyin. Bu size fayda sağlamaz sağlığınızı da kötü etkiler.Bardağın dolu tarafından bakalım; O lastikle uzunca seyahat etmiş olmanıza rağmen lastik nedeniyle bir kaza yapmamışsınız çok şükür... Dahası geç de olsa lastiğinizin değiştirilmediğini bir şekilde öğrenmişsiniz.Bu kısa ömürde can sıkmamak sıkılınca da en kısa sürede sakinleşmek için gayret etmek gerek.Tekrar geçmiş olsun...İşlerinizin rast gitmesini dilerim.Mobil cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yargıya başvuracaksanız eski lastiğinizi muhafaza ediniz.
Aracı bayiden satın aldığınızda üzerinde bulunan 4 adet lastiğin üretim tarihi ve üretim seri numaralarını karşılaştırınız. Genelde 4 lastiğin üretimi ardışık olur. Bazen farklı üretim tarihli lastik takıldığı da olabiliyor. Eğer sizinkinde 4’ü de aynı üretim bandını gösteriyorsa daha iyi.
Lastiğin dün takılırkenki kamera kaydı(bunu alabilirseniz), lastiğin kaskodan yetkili servise gönderildiği tarih, lasitiğinizin değiştirilmediğini tespit eden lastikçinin şahitliği v.b.’ye destekleyici bir veri olarak 4 lastiğin aynı üretim aşamasına diğerinin farklı bir üretim tarihine ait olduğunu da ekleyebilirsiniz.
Öfkelenmeyin. Bu size fayda sağlamaz sağlığınızı da kötü etkiler.
Bardağın dolu tarafından bakalım; O lastikle uzunca seyahat etmiş olmanıza rağmen lastik nedeniyle bir kaza yapmamışsınız çok şükür... Dahası geç de olsa lastiğinizin değiştirilmediğini bir şekilde öğrenmişsiniz.
Bu kısa ömürde can sıkmamak sıkılınca da en kısa sürede sakinleşmek için gayret etmek gerek.
Tekrar geçmiş olsun...
İşlerinizin rast gitmesini dilerim.
Mobil cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.