Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar kimse burda özel servislere ortak değil. Onerdigim servisi de savunmuyorum. Herkes kişisel beyanını sunmakla birlikte sanayideki çakal esnaflara kimse düşmesin diye önerilerde bulunuyoruz.Ben istanbul Honda 4-4'lük demiyorum. Herkesin hatası olabilir. Önemli olan hata farkına varıldığında onun düzeltilmesi ve arkasinda durulması bence. Sizin adınıza yaşadığınız olaydan dolayı üzgünüm. (Umarım mağduriyetiniz giderilmiştir)Ben İstanbul honda'da aracıma immobilizer kodlaması yaptırdım. Ertesi gün aracımda rölanti dalgalanması vardı. Tekrar gittim. Cihazla adaptasyon yaparak işlemi tamamladılar. Borcumu sorduğumda dün zaten verdin. Borcun yok dediler.Ben yaptirdigim işlemlerde herhangi bir kusur göremedim. Sizde oluşmuş olabilir. Bunu inkar etmiyorum.
Arkadaşlar kimse burda özel servislere ortak değil. Onerdigim servisi de savunmuyorum. Herkes kişisel beyanını sunmakla birlikte sanayideki çakal esnaflara kimse düşmesin diye önerilerde bulunuyoruz.
Ben istanbul Honda 4-4'lük demiyorum. Herkesin hatası olabilir. Önemli olan hata farkına varıldığında onun düzeltilmesi ve arkasinda durulması bence. Sizin adınıza yaşadığınız olaydan dolayı üzgünüm. (Umarım mağduriyetiniz giderilmiştir)
Ben İstanbul honda'da aracıma immobilizer kodlaması yaptırdım. Ertesi gün aracımda rölanti dalgalanması vardı. Tekrar gittim. Cihazla adaptasyon yaparak işlemi tamamladılar. Borcumu sorduğumda dün zaten verdin. Borcun yok dediler.
Ben yaptirdigim işlemlerde herhangi bir kusur göremedim. Sizde oluşmuş olabilir. Bunu inkar etmiyorum.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.