Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Honda'dan makul sayılabilecek modeller bekliyordum. Bir ara CRV bakmak için gittiğim bayiden sadece biraz yüksek olan önceki kasa HRV alıp çıkacaktım. CRV gibi C/D SUV almanın akla mantığa uygun imkanı kalmadı. Şimdilik elimde temiz bir B-SUV olan VW T-ROC var. Test sürüşü yaptım ve turbonun o kasayı uçurması beni çok etkiledi. Zamane donanımlar zaten benim zaafım. Bakalım, aracımı bir iki sitede online ilana koydum. Satabilirsem değiştireceğim.Marka bağımlılığım yok, maalesef. Önce Opel Corsa CDTi, Sonra Citroën C4 Sedan HDI, şimdi Civic Elegance OV, sonrası Highline VW T-Roc çok yakın.49.300 verip 2012 başında aldığım arabanın artık 900.000 mertebesine gelmesi üzücü. Hele 2 yaşındaki bir VW ile arada 150-200 fark olması...
Honda'dan makul sayılabilecek modeller bekliyordum. Bir ara CRV bakmak için gittiğim bayiden sadece biraz yüksek olan önceki kasa HRV alıp çıkacaktım.
CRV gibi C/D SUV almanın akla mantığa uygun imkanı kalmadı. Şimdilik elimde temiz bir B-SUV olan VW T-ROC var. Test sürüşü yaptım ve turbonun o kasayı uçurması beni çok etkiledi. Zamane donanımlar zaten benim zaafım. Bakalım, aracımı bir iki sitede online ilana koydum. Satabilirsem değiştireceğim.
Marka bağımlılığım yok, maalesef. Önce Opel Corsa CDTi, Sonra Citroën C4 Sedan HDI, şimdi Civic Elegance OV, sonrası Highline VW T-Roc çok yakın.
49.300 verip 2012 başında aldığım arabanın artık 900.000 mertebesine gelmesi üzücü. Hele 2 yaşındaki bir VW ile arada 150-200 fark olması...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.