Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam tabii ki kucuk hasarlarin onune gecemeyiz. Burda amac riski azaltmak. Arac satarken en cok sorun cikartilan kisim kaput boyali olmasi. Sizin dediginiz gibi tas carpmasi gibi durumlar en yuksek olasilikla kaputa oluyor. O yuzden sadece kaputa yaptiriyor insanlar. Tavana da tas carpiyorsa yapacak birsey yok zaten Onceki aracim da sırf kaputta 8 10 tane tas izi var diye millet ikinci elde araci öldürmeye calisti. Benim agzim yandigi icin biraz daha hassas davranıyorum.SM-G950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam tabii ki kucuk hasarlarin onune gecemeyiz. Burda amac riski azaltmak. Arac satarken en cok sorun cikartilan kisim kaput boyali olmasi. Sizin dediginiz gibi tas carpmasi gibi durumlar en yuksek olasilikla kaputa oluyor. O yuzden sadece kaputa yaptiriyor insanlar. Tavana da tas carpiyorsa yapacak birsey yok zaten
Onceki aracim da sırf kaputta 8 10 tane tas izi var diye millet ikinci elde araci öldürmeye calisti. Benim agzim yandigi icin biraz daha hassas davranıyorum.
SM-G950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.