- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
Anladım. Aracınızın km.si kaç?Yetkili servis değil özel adı duyulmuş bir yer orijinal dedi ama tabi bilemiyorum
Orjinal eski bobininiz duruyor mu? Değiştirilen bobin ne markaydı?
Şahsi kanaatim,
Honda'lar özellikle motorları dayanıklı araçlar ancak bu dayanıklılığa orjinal parça sayesinde sahip oluyorlar.
Kesin olarak orjinal parça temin edilebilecek en garanti yerde maalesef servisler ve servislerde bunun farkında oldukları için orjinal parçayı çok fahiş fiyatla satıyorlar.
Geçmişte kendimde dahil birçok kişi özellikle motorla ilgili çözümsüz sorunlarda özel servislerde orjinal parça olarak satılan ama sonradan imitasyon olduğunu anladığımız parçalardan dolayı çok sorunlar yaşadık, sizde de böyle bir durum olabilir.

Civic FB7 - Civic FB7 Buji Tavsiye Konusu - Sahte NGK bujilere dikkat!
Merhaba arkadaşlar Bir haftadır buji araştırması yapıyorum Honda Civic fd6 fb7 fc5 benzinli ve fabrika LPG ile sonradan LPG ile araçlara uygun NGK buji 400 TL den ucuz ise %100 sahtedir Arkadaşlar bu bilgi net 400 TL den ucuz ise %100 sahtedir NGK Türkiye ile görüştüm dispirator ile görüştüm 400...
Size tavsiyem öncelikle araçta hata kodu varmı diye bilgisayara bağlayıp okutun.
Eğer gaz kelebeği de temizlenip bilgisayar ile kalibrasyonu yapılmışsa elinizdeki bujileri iade edip servisten orjinal buji temin ederek servisten aldığınızı bujiler ile değişimi yaptırın, buji değişimi sonrası istenilen randıman elde edilemezse bobinleri teker teker kontrolden geçirin.