Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: İSTANBUL 2 TEMMUZ İFTAR YEMEĞİ (KESİN)Ynt: İSTANBUL 2 TEMMUZ İFTAR YEMEĞİ (KESİN)[quote author=eray link=topic=494.msg7876#msg7876 date=1404308800]merhaba... Şehirdışından dün geldim Kuaför de biraz işim var Acıbadem deyim Kafayı ustura yapacağım beni çabuk tanıyasınız diye Çayırova ya geçeçeğim saat 19.00 dan sonra Florya macerasında isterseniz ben de varım geleceğim sizleri tanımak istiyorum ne kaybederim ki k: :+1:34 TJ 9871
Ynt: İSTANBUL 2 TEMMUZ İFTAR YEMEĞİ (KESİN)
[quote author=eray link=topic=494.msg7876#msg7876 date=1404308800]
merhaba... Şehirdışından dün geldim Kuaför de biraz işim var Acıbadem deyim Kafayı ustura yapacağım beni çabuk tanıyasınız diye Çayırova ya geçeçeğim saat 19.00 dan sonra Florya macerasında isterseniz ben de varım geleceğim sizleri tanımak istiyorum ne kaybederim ki k: :+1:
34 TJ 9871
Şöyle bir sıkıntı var büyük bir ihtimalle İftara yolda yakalanacağım... Yani yemeği yiyip kalkacaksanız ben böyle bir maceraya kalkışmayayım. :aman: Kimseye özele mesaj yazmıyorum(Yanıt olarak bulunsun) saat 18.00 kadar herhalde biriniz dönersiniz :aman: :clap:.Eğer sizlerden saat 17.50 ye kadar yanıt alamazsam.Çayırova dan Florya macerasına kalkışmayacağım :driver: selamlar saygılar. .muha.
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.