İstanbul' dan Merhaba..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Orpheo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orpheo

0
Aracınız
1. Ad Soyad: Ali AKYILDIZ
2. Yaş: 37
3. Yaşadığınız Şehir: İSTANBUL
4. Aracınızın Marka ve Modeli: Civic Sedan 1.6 Elegance Eco Otomatik Benzin/LPG (Düşünüyorum)

Selamın Aleyküm Cümleten Hayırlı Cumalar dilerim, Bu hafta içi (Salı günü) Marmara Park Honda' dan düşündüğüm araç için aldığım Fiyat 114.000 TL, Aracı yakından görüp inceledim ve Aşık oldum desem yalan olmaz, fakat saat akşam 6 civarı olduğu için Test sürüşü yapamadım ve bir daha da gidemedim, Allah izin verirse yarın (C.Tesi günü) gidip test sürüşü ve neticesinde sıkı pazarlık yapmayı düşünüyorum fakat kafamdaki tek soru işareti daha önce hiç kullanmadığım CVT Şanzıman hakkında yapılan olumsuz yorumlar. Sizlerden ricam neden HONDA CİVİC almalıyım ve şanzıman hakkındaki bilgilerinizi paylaşmanız. Şimdiden Cvp verecek arkadaşlara tşk ederim. Bu arada bugün öğrendim ki 3 gün içerisinde 11 tane Araç satmışlar, Maaşalah :ok: Ayrıca belirtmek isterim Civic te karar kılana kadar, Renault, Opel ve Ford' un aynı segmentteki araçlarını eledim öyle geldim.[;)]

[MENTION=15268]Orpheo[/MENTION] Hoş geldiniz, Cvt şehir içi kullanım için konforlu bir şanzıman kullandıkça hoşunuza gidecektir.

Geri