Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Direk cuk oturacak birşey pek sanmıyorum çünkü kapı açılıp kapanırken illaki düşer yerinden.Şeffaf olan çift taraflı bantla montaj yaparsanız pek sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. En fazla yapışkan kalır onu da temizleyici bir ürünle halledersiniz.Haddim olmayarak birşey belirtmek istiyorum; bu şekilde aracı adeta sonraki sahibine saklıyorsunuz ve belki de tüm bu uğraşlarınız boşa gidecek. Belki de alacak kişi herşeyi söküp korumak istediğiniz yerleri mahvedecek...Boşverin hem sakınılan göze çöp batar. Kolunuzu koyduğunuz yer bırakın rahat olsun, kumaş olsun, terletmesin Zaten çizilecek hali yok, 2 hafta da bir nemli bezle yahut güzel bir APC ile temizleyin eskiyecekse de siz eskitin ????-???-??????????-??? ?-????-?????????-???-????? ???????
Direk cuk oturacak birşey pek sanmıyorum çünkü kapı açılıp kapanırken illaki düşer yerinden.
Şeffaf olan çift taraflı bantla montaj yaparsanız pek sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. En fazla yapışkan kalır onu da temizleyici bir ürünle halledersiniz.
Haddim olmayarak birşey belirtmek istiyorum; bu şekilde aracı adeta sonraki sahibine saklıyorsunuz ve belki de tüm bu uğraşlarınız boşa gidecek. Belki de alacak kişi herşeyi söküp korumak istediğiniz yerleri mahvedecek...
Boşverin hem sakınılan göze çöp batar. Kolunuzu koyduğunuz yer bırakın rahat olsun, kumaş olsun, terletmesin
Zaten çizilecek hali yok, 2 hafta da bir nemli bezle yahut güzel bir APC ile temizleyin eskiyecekse de siz eskitin
????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.