Konuya cevap cer

Aracı satın alırken bayinin hediye ettiği kauçuk paspaslar epeydir gözüme batıyordu. Çok memnun değildim ama neticede yazlık paspasın üzerine koruyucu olarak kullanmaya devam ediyordum. Kenar yükseltisi olmadığı için tozu, kiri mutlaka yan taraflarından zemine kaçırıyordu. Klipsli olmaması da ayrı bir problemdi, araca her binişimde mutlaka eğilip, geriye doğru çekiştiriyordum. Gerçi klips olsa da işe yaramayacaktı zira halı paspas altta o klipslere sabit olduğu için kauçuk paspas yuvanın üzerinde kalırdı.  Ve çözüm:

Kauçuk, havuzlu paspas.

[ATTACH=full]250697[/ATTACH][ATTACH=full]250698[/ATTACH][ATTACH=full]250699[/ATTACH][ATTACH=full]250700[/ATTACH][ATTACH=full]250701[/ATTACH][ATTACH=full]250702[/ATTACH][ATTACH=full]250703[/ATTACH][ATTACH=full]250704[/ATTACH][ATTACH=full]250705[/ATTACH]

Genel yapısı kauçuk olmasına rağmen koku yapmayacağı iddaa ediliyor, benim gibi ayakları çok üşüyen ve neredeyse yazın bile sıcak hava sirkülasyonunu yerde kullanan birisi olarak temennim o yönde. Umarım yapmaz. İş görür mü? Evet.

Geri