Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
O zaman yapıcağım iş sıralaması şu konuştuğum adama götüreceğim herhalde çünkü servisteki arkadaş önceden burada çalışan emekli olan insanlar demişti diye hatırlıyorum. En azından anlarlar sıralama ise;1) Kapak açılıp temizletilecek (sanırsam mazotla)2)Sıkıntılı parça varsa değişecek3)Yağ kanallarında sıkıntı varsa diye [USER=17918]@İsmail Beşiroğlu[/USER] abimin önerdiği temizleyici kullanılacak4)Tekrardan yağı ve yağ filtresi değişecek2-3 bin km de birde yağı ve filtreyi değiştirmeyi planlıyorum en azından temizleyici sıvıyı motordan atsın diye.Anladığım kadarıyla böyle.
O zaman yapıcağım iş sıralaması şu konuştuğum adama götüreceğim herhalde çünkü servisteki arkadaş önceden burada çalışan emekli olan insanlar demişti diye hatırlıyorum. En azından anlarlar sıralama ise;
1) Kapak açılıp temizletilecek (sanırsam mazotla)
2)Sıkıntılı parça varsa değişecek
3)Yağ kanallarında sıkıntı varsa diye [USER=17918]@İsmail Beşiroğlu[/USER] abimin önerdiği temizleyici kullanılacak
4)Tekrardan yağı ve yağ filtresi değişecek
2-3 bin km de birde yağı ve filtreyi değiştirmeyi planlıyorum en azından temizleyici sıvıyı motordan atsın diye.
Anladığım kadarıyla böyle.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.