Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Cok gecmis olsun.gecen ay benim araca maalesef sadece kendi gidecegi yere odaklanan bir bayan carpti korna ve sola kacmamiza ragmen servise gittim tampon degisecek ve camurluk degisebilir yada tamamen boyanir dediler pek aklima yatmadi disarida birkac yere gosterdim camurluk gocuk duzeltme ile cozduk tampon tamir edildi sadece kaza bolgesi boyandi 1900 tl hasar kaydi olustu sadece servis en az 7-8 bin para alacakti.Servisteki mantik tamamen nasil para kazanirim bide 20-25 yasinda cirak kalfa tamirciler ne yapilir diye soruyon cevap net degil.aracin hasarli fotolari asagida bence sizde disarida bildiginiz tanidiginiz birkac iyi usta ile orjinal parca degisimi yaptirabilirsiniz benimki sadece tavsiye tabi karar sizin[ATTACH=full]249717[/ATTACH]
Cok gecmis olsun.gecen ay benim araca maalesef sadece kendi gidecegi yere odaklanan bir bayan carpti korna ve sola kacmamiza ragmen servise gittim tampon degisecek ve camurluk degisebilir yada tamamen boyanir dediler pek aklima yatmadi disarida birkac yere gosterdim camurluk gocuk duzeltme ile cozduk tampon tamir edildi sadece kaza bolgesi boyandi 1900 tl hasar kaydi olustu sadece servis en az 7-8 bin para alacakti.
Servisteki mantik tamamen nasil para kazanirim bide 20-25 yasinda cirak kalfa tamirciler ne yapilir diye soruyon cevap net degil.aracin hasarli fotolari asagida bence sizde disarida bildiginiz tanidiginiz birkac iyi usta ile orjinal parca degisimi yaptirabilirsiniz benimki sadece tavsiye tabi karar sizin[ATTACH=full]249717[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.