Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam süreç aynen bir alttaki hocamın söylediği gibi, benim kendi kaskomdan dosyayı açtıracağız sürecin hızlı ve orjinal serviste ilerlemesi için, benim kaskom bedeli karşı tarafın trafik sigortasından tahsil edecek, benim kaskom delinmeyecek, beni tedirgin eden plastik aksamda tramere işleyecek olması, yarın birgün satarken inşallah bu gereksiz kaza için başımız ağrımaz değer kaybımız olmaz. Sonuçta hasar alan herşey plastik, sök tak yapılan parçalariPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam süreç aynen bir alttaki hocamın söylediği gibi, benim kendi kaskomdan dosyayı açtıracağız sürecin hızlı ve orjinal serviste ilerlemesi için, benim kaskom bedeli karşı tarafın trafik sigortasından tahsil edecek, benim kaskom delinmeyecek, beni tedirgin eden plastik aksamda tramere işleyecek olması, yarın birgün satarken inşallah bu gereksiz kaza için başımız ağrımaz değer kaybımız olmaz. Sonuçta hasar alan herşey plastik, sök tak yapılan parçalar
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.